Cruisevakantie

CruisevakantieKras Cruisevakantie


De wereld rond terwijl u maar één keer uw koffer hoeft uit te pakken, wie wil dat nou niet! Met de cruises van Kras zijn de mooiste plekjes op de wereld te ontdekken. Elke dag een nieuwe bestemming met nieuwe bezienswaardigheden. 's Nachts vaart het schip verder terwijl u in slaap wordt gewiegd door de deining van de zee. Als u 's ochtends wakker wordt en de gordijnen opent van uw hut is het elke keer weer een verrassing op welk uitzicht u nu weer getrakteerd wordt. De rederijen van Kras hebben een gevarieerd aanbod in vaarroutes en bestemmingen zodat u geen hoogtepunt hoeft te missen. Wanneer kunt u zoveel verschillende landen van de reis-bucketlist afstrepen in zo'n kort tijdsbestek? Precies, dat kan alleen tijdens een cruise!

Kras heeft speciaal voor u de mooiste cruises samengesteld tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Het enige wat u hoeft te doen is aan boord te stappen en zorgeloos genieten van uw welverdiende vakantie. Bij Kras weet u namelijk dat alles tot in de puntjes is geregeld. Binnen enkele klikken heeft u uw droomcruise geboekt en kan het aftellen beginnen. Wordt het een cruise Caribbean of laat u zich betoveren door de magische fjorden tijdens een cruise Noorwegen? Kijk voor vaarroutes over de mooiste rivieren eens bij onze riviercruises. Wilt u liever zeeen doorkruisen dan zijn de zeecruises wellicht wat u zoekt. Een andere manier om meerdere bestemmingen te ontdekken tijdens een vakantie zijn de cruises van Kras. De mogelijkheden bij Kras zijn eindeloos.

Kras Cruisereizen
Tui Reizen Cruises


Een cruisevakantie is een echte ervaring! Er even helemaal tussenuit, eindelijk dat boek lezen waar je niet aan toe komt, ravotten met de kinderen in het zwembad, uitgebreid dineren en nieuwe bestemmingen ontdekken. Wil je ver weg of juist dichtbij? Een weekje er tussenuit of 3 weken weg? Als cruisespecialist vind je bij TUI een ruim aanbod van scherp geprijsde cruisevakanties binnen en buiten Europa. Boek je Fly & Cruise vakantie of stel zelf je droomvakantie samen!

Tui ReizenCruisecruisetravel.nl http://www.royalcaribbean.com/ WHY CRUISE ROYAL CARIBBEAN It's the only vacation that can give you adventure in every sense of the word.